Opskrifter
Hovedret
Hønse-Risotto
|
|
200 g. ris 1 l. hønsebouillon 2 løg 4 spsk. olie 1 stegt kylling 8 tomater 2 spsk. tomatpuré salt rosenpaprika 50 g. revet emmentaler 30 g. smør
|
Hæld risene i den kogende bouillon og lad det koge i 20 minutter ved svag varme. Pil og hak løgene og svits dem i olie på en pande. Træk skindet af kyllingen, pil kødet fra benene og skær det i terninger. Kom kødet på panden til løgene og lad det stege et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i terninger. Hæld dem i retten sammen med tomatpuré og smag til med salt og paprika. Lad risene dryppe af og hæld dem i gryden sammen med kødet. Læg risottoen i et smurt ovnfast fad, drys osten over og læg smørret på i klatter. Stil fadet i ovnen ved 220 grader i 10 minutter. Tilbehør: Tomater + tomatpuré kan erstattes af 2 dåser flåede tomater i tomatjuice. |