Opskrifter
Tilbehør
Leverpostej
|
|
1 Kg
Lever 750 g. Spæk 3 Æg 3 Løg 3 dl. Suppe 5 dl. Piskefløde 50 g. Ansjoser 1 pakke Bacon 80 g Smør Mel Salt Peber Allehånde Nelliker Timian Laurbær |
Skær
spækket i skiver og kog det i 1 l. vand sammen med et par
laurbærblade, en kvist timian og lidt knust peber i små 10 minutter.
Lad det køle lidt af.
Hak spæk, lever, løg og ansjoser gennem kødhakkeren 2 gange. Lav en opbagning af smør, mel, suppe og fløde. Tilsæt det hakkede lever og spæk. Rør æggene i massen, et af gangen. Smag til med salt, peber, allehånde og knuste nelliker. Hældes i aluforme, læg lidt bacon over, og bag i vandbad i ovn ved 200 grader i ca. 60 minutter.
|