Opskrifter
Bagværk
Rabarberkage med marengs
|
|
175 g.
blødt smør 150 g. sukker 2 spsk. vaniljesukker 1 knsp. salt 3 æggeblommer fra store æg 250 g. mel 3 tsk. bagepulver 6-7 spsk. mælk 3 æggehvider
|
Rør
smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen til det er cremet.
Tilsæt æggeblommer en ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det lidt efter lidt i smørblandingen sammen med mælken. Hæld dejen i en bradepande (ca. 24 x 30 cm) beklædt med bagepapir. Glat overfladen. Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukkeret og pisk det hele stift igen. Vend rabarberstykkerne og mandlerne i marengsmassen og smør den oven på dejen. Bages ved 200 grader i 40 minutter. Lad kagen afkøle i formen før den skæres i stykker. |