Opskrifter
Tilbehør
Salza Pizzaiola (Pizza-Sauce)
|
|
3 spsk.
olivenolie 150 g. finthakket løg 1 spsk. finthakket hvidløg 500 g. modne tomater 100 g. konc. tomatpuré 1 spsk. tørret oregano 1 tsk. tørret basilikum 1 laurbærblad 1 tsk. sukker salt Friskkværnet sort peber
|
Opvarm olivenolien
i en gryde og kog de finthakkede løg møre i 10 minutter til de er
møre og gennemsigtige, men ikke brunede. Tilsæt hvidløg og snur videre et par minutter. Tilsæt resten (minus salt og peber) og snur videre udækket under lejlighedsvis omrøring i 1 time. Fjern laurbærbladet og gnid saucen gennem en sigte eller gi' den en tur i blenderen. Smag til med salt og peber. I stedet for friske tomater kan
anvendes en tilsvarende mængde fra dåse. Det er sjældent man får
modne tomater medmindre man dyrker dem selv. Strø med gavmild hånd denne sauce ud over din hjemmegjorte pizza. |